FOODMAKER DEURNE

FOODMAKER DEURNE Foodmaker Deurne

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Foodmaker Deurne. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:08 Telefonisch contact super vriendelijk. Werd opgebeld omdat 1 van mijn keuzes ondertussen verkocht was. Iets anders gekozen en lekker AS ALWAYS!
3 apr 2022 om 17:38 Normaal als we naar de foodmaker gaan, doe in mijn potje goed vol. Maar nu was het een hele kleine portie voor €10 + verzendingskosten…… en het was nu ook ni heel lekker..
27 mrt 2022 om 19:32 SUPER
13 feb 2022 om 17:00 Alles was goed alleen en beetje duur voor wat je krijg
23 jan 2022 om 7:20 Ondertussen al een zestal keer besteld, en het is elke keer super. Heel snel geleverd en lekker eten.
10 jan 2022 om 7:18 Superlekker eten, alles snel en warm geleverd, behalve de dingen die koud moesten zijn, uiteraard. 2 keer geprobeerd nu, en beide keren supertevreden. Zowel de salades, als de pasta’s, als de dessertjes en voorgerechten, echt alles was zalig lekker.
8 jan 2022 om 10:16 Lekkere bowls en desserten, aanrader.
7 jan 2022 om 9:42 Originele menukaart en lekker.
15 dec 2021 om 14:14 Het eten was lekker maar de bestelling was een uur te laat. De tijd dat ik heb zitten wachten had ik zelf 3 keer over en weer kunnen rijden. Begrijp echt niet waarom het zo lang moet duren terwijl de eetzaak vlakbij in de buurt is.
14 dec 2021 om 19:09 Heel blij om ook eens gezonde maaltijden te kunnen bestellen in Deurne. Het eten was heel lekker en snel aan huis. Hier bestellen we nog!